canal grande venetievenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-carnavalvenetievenetie-piazza-san-marcopiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondels

Europa Camping Village

Op camping Village Europa in Cavallino kampeer je op een bijzondere plaats aan de Adriatische Zee. De camping ligt op de langgerekte kuststrook tussen de zee en de besloten lagune van Venetië. De stad Venetië is hemelsbreed heel dichtbij, met de boot ben je er in een mum van tijd.

In het waterpark van Camping Village Europa kun je heerlijk afkoelen: vier zwembaden, glijbanen en een bar. Er is een mooi, breed zandstrand waar je ligbedden, waterfietsen, surfplanken en kano’s kunt huren. Op het grote, lommerrijke terrein kom je helemaal bij na een middagje aan het strand of een tochtje naar een van de steden in de omgeving (Padua, Treviso, Verona, Triëste en natuurlijk Venetië).

Venetie_Europa_CV_01.jpg

De voorzieningen zijn erg compleet. Er zijn diverse winkels, een restaurant, moderne sanitaire faciliteiten, een internetcafé en een wellnessgebouw! Ook is er een nieuw tennis-, voetbal- en volleybalveld op camping Village Europa. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en een zaaltje met elektronische spelletjes.

Omgeving
Van de camping kun je met een boot het prachtige Venetië bezoeken. Andere mogelijkheden zijn het nabijgelegen aquapretpark of de andere schiereilanden in de lagune. Je kunt natuurlijk ook naar het centrum van het gezellige, historische Cavallino wandelen om er te winkelen, of ’s avonds aan de boulevard een terrasje of restaurantje te pakken. De auto laat je gewoon enkele dagen staan. Als dat geen vakantie is!

Boek een verblijf op Europa Camping Village via Suncamp

Europa Camping Village
Via Fausta 332, Cavallino

Venetie_Europa_CV_02.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over Venetië