venetie-piazza-san-marco-wintervenetie-carnavalcanal grande venetievenetie-piazza-san-marcovenetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondels

Met een gondel door de kanalen van Venetië

Venetië bezoeken zonder een tochtje in een gondel te maken kan natuurlijk best, want lopend en met de vaporetti kun je overal komen, maar een traditionele gondelvaart door de kanalen in Venetië is toch wel bijzonder en romantisch...

Er wordt vaak gezegd dat een gondeltocht in Venetië zo duur is, maar als je goede afspraken maakt kun je voor rond de 80 euro met 3 tot 4 personen een mooie tocht maken door de kanalen van Venetië. Een bijzondere ervaring!

TIP: Bekijk het overzicht van verschillende gondelvaarten en boek je tickets voor een gondelvaart in Venetië van tevoren online en ontloop de wachtrijen en wachttijden!

Boek hier ticket(s) voor een gondelvaart in Venetië

Boek bijvoorbeeld een romantische gondelvaart onder begeleiding van prachtige Italiaanse muziek.

Boek hier een gondelvaart met muziek

Venetie_gondels-gondelvaart

Met de gondel maak je een tocht van ongeveer 30 minuten door Canal Grande en andere kanalen in het centrum van Venetië. Vanaf het water zie je Venetië vanuit een ander perspectief. Langzaam voortglijdend door de kanalen van de stad zie je de prachtige paleizen, huizen  en andere gebouwen en de geschiedenis van Venetië.

Een klassieke tocht per gondel is dé manier om de schoonheid, de charme en de kleuren van Venetië in je op te nemen. Terwijl je over de wateren van Venetië vaart, kan je een echte gondelier aan het werk zien terwijl hij zich behendig door het labyrint aan kanalen beweegt.

Venetie_gondels-gondelvaart

Romantisch
Je kunt ook een romantische gondelvaart boeken in de avonduren (18.30 en 19.00 uur) onder begeleiding van prachtige Italiaanse muziek en een heerlijk viergangen diner in een Italiaans restaurant na afloop. 

Venetie_gondels-gondelvaart

Venetie_gondels-gondelvaart

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...