piazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-piazza san marcovenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-lagune-eilandengondels-venetievenetie-canal-grandecanal grande venetiecarnaval-venetievenetievenetie-carnaval

Korting met de VenetiŽ Museumkaart en de San Marco-pas

Wil je geld en tijd besparen op je stedentrip naar VenetiŽ, koop dan vantevoren een Venice Museum Pass of San Marco Pas voor de musea op het Piazza San Marco.

De rode kaart, genaamd San Marco kost Ä 20,50 en biedt vooral vrije toegang tot de musea en bezienswaardigheden op en om het Piazza San Marco. Met de Venice Museum Pass (32,50 euro) heb je toegang tot alle stadsmusea in VenetiŽ en je ontloopt de wachtrijen!

TIP: Bestel de Venice Museum Pass van tevoren online en ontloop de wachtrijen bij de musea in VenetiŽ!

Bestel hier online een Venetie Museumkaart

Of bestel de Museumkaart voor het San Marcoplein voor de musea aan het Piazza San Marco

Bestel hier de museumkaart voor het San Marco-plein

Venetie_venice-museum-pass

VenetiŽ Museumkaart
Met de VenetiŽ Museumkaart heb je voor 32,50 euro toegang tot alle stadsmusea in VenetiŽ, met uitzondering van de rondleiding door de geheime gangen van het Dogepaleis, Palazzo Fortuny en de Klokkentoren (Torre dell'Orologio). Je hoeft niet in ťťn keer alle musea bezoeken, want de kaart is 6 maanden geldig.

De Venice Museum Pass is geldig voor de musea op het San Marcoplein: het Dogepaleis, museo Correr en de huidige tentoonstelling, het Archeologisch museum en de monumentale kamers van de Biblioteca Nazionale Marciana. De kaart geldt ook voor de andere stadsmusea in VenetiŽ: Caí Rezzonico, het museum van Palazzo Mocenigo, het huis van Carlo Goldoni, Caí Pesaro, het Museo del Vetro - het Glasmuseum van Murano -, het Kantmuseum van Burano en het Natuurhistorisch Museum.

Venetie_venice-museum-pass

Museumkaart San Marcoplein
Met de museumkaart voor het San Marcoplein heb je gratis toegang tot drie topmusea op Piazza San Marco en de prachtige monumentale kamers van de Biblioteca Nazionale Marciana. Bestel de kaart vooraf via internet en ontloop de wachtrijen bij Palazzo Ducale (Dogepaleis), Museo Correr, het Archeologisch Museum en de Biblioteca Nazionale Marciana.

Stadspas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip. Kijk voor stadspassen in VenetiŽ en andere Italiaanse steden bij Citypasses.nl.

Venetie_venice-museum-pass-palazzo-ducale

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.