piazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-carnavalvenetie-piazza-san-marcovenetiecanal grande venetie

Korting met de Venetië Museumkaart

Wil je geld en tijd besparen op je stedentrip naar Venetië, koop dan vantevoren een Venice Museum Pass voor de musea op het Piazza San Marco en elders in Venetië.

Met de Venice Museum Pass heb je toegang tot alle stadsmusea in Venetië en je ontloopt de wachtrijen! Inbegrepen zijn onder andere het Doge-paleis (Palazzo Ducale), Museo Correr, Ca' Rezzonico, Palazzo Mocenigo, Nationaal Archeologisch Museum, Biblioteca Marciana, Natuurhistorisch Museum, Glasmuseum in Murano, Kantmuseum en het Huis van Carlo Goldoni. Bovendien heb je met deze pas toegang tot maar liefst 16 kerken in Venetië.

TIP: Bestel de Venice Museum Pass van tevoren online en ontloop de wachtrijen bij de musea in Venetië!

Bestel hier online een Venetie Museumkaart

Venetie_venice-museum-pass

Venetië Museumkaart
Met de Venetië Museumkaart heb je voor 35 euro toegang tot alle stadsmusea in Venetië, met uitzondering van de rondleiding door de geheime gangen van het Dogepaleis, Palazzo Fortuny en de Klokkentoren (Torre dell'Orologio). Je hoeft niet in één keer alle musea bezoeken, want de kaart is 6 maanden geldig.

De Venice Museum Pass is geldig voor de musea op het San Marcoplein: het Dogepaleis, museo Correr en de huidige tentoonstelling, het Archeologisch museum en de monumentale kamers van de Biblioteca Nazionale Marciana. De kaart geldt ook voor de andere stadsmusea in Venetië: Ca’ Rezzonico, het museum van Palazzo Mocenigo, het huis van Carlo Goldoni, Ca’ Pesaro, het Museo del Vetro - het Glasmuseum van Murano -, het Kantmuseum van Burano en het Natuurhistorisch Museum. Ook de toegang tot 16 kerken in het centrum van Venetië is inbegrepen.

Venetie_venice-museum-pass

Stadspas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip. Kijk voor stadspassen in Venetië en andere Italiaanse steden bij Citypasses.eu.

Venetie_venice-museum-pass-palazzo-ducale

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige Venetië in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in Venetië.