venetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetievenetie-carnavalvenetie-piazza-san-marcocanal grande venetievenetie-gondels

Design hotels

Het sprookjesachtige Venetië kent een aantal prachtige design hotels, waar modern design hand in hand gaat met eeuwenoude palazzi. Een kleine selectie:

Venetie_designhotel-UNA-Hotel-Venezia.jpgUNA Hotel Venezia
Het UNA Hotel Venezia ligt in de rustige wijk Cannaregio, op 5 minuten lopen van de Rialtobrug en op 10 minuten van het San Marcoplein. De elegante en ruime kamers hebben een flatscreentelevisie met satellietzenders en er is gratis wifi. Gasten kunnen kiezen uit verschillende vormen en soorten kussens van het exclusieve Wow-menu. Elk kussen is gemaakt van natuurlijke, hypoallergene materialen. Het ontbijtbuffet in het UNA Venezia bestaat uit diverse warme en koude gerechten. Later op de dag kun je ontspannen in de loungeruimte en genieten van een drankje in de bar. Voor het diner worden er gratis thee, koffie en prosecco geserveerd.

Boek nu je verblijf bij UNA Hotel Venezia

Venetie_designhotel-Carnival-Palace.jpgCarnival Palace

Het Carnival Palace is een gloednieuw hotel dat beschikt over ultramoderne kamers met houten vloeren en gratis wifi. Het ligt in de Joodse wijk van Venetië, op 10 meter van de vaporettohalte Tre Archi. De geluiddichte kamers zijn voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem. Ze hebben tevens een televisie, een minibar en een eigen badkamer met een haardroger. Een compleet Amerikaans ontbijt wordt elke ochtend geserveerd en in de zomer kun je hier in de tuin van genieten.

Boek nu je verblijf bij Carnival Palace

Venetie_designhotel-Ca-Pisani.jpgCa' Pisani

Ca' Pisani Hotel ligt in de rustige wijk Dorsoduro en is gevestigd in een elegant gebouw uit de zestiende eeuw. Het heeft stijlvolle kamers met gratis wifi. In het hotel vind je origineel art-decomeubilair en een wellnesscentrum met Turks bad. Vanaf het dakterras met ligstoelen, een douche en een barservice heb je een panoramisch uitzicht over de stad.

Boek nu je verblijf bij Ca' Pisani   

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige Venetië in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in Venetië.