venetie-gondelscanal grande venetievenetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marcovenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-carnaval

Deel 1 en 2 van de Carnivia trilogie

Tijdens het Driekoningen-feest van 2013 spoelt een dode, als priester verklede vrouw vanuit het Canal Grande aan op de trappen van de Santa Maria della Salute in Venetië. Het is de eerste moordzaak voor Katerina Tapo, die net in dienst is bij de carabinieri. 

Venetie_Boeken_labyrint.jpgHet spoor van de dader leidt naar een verlaten gesticht op het eiland Poveglia. En naar Carnivia.com, het versleutelde netwerk dat de echte geheimen van de stad Venetië bevat. Maar sommige geheimen kunnen beter nooit boven water komen…

Dit is  deel 1 van de Carnivia-trilogie –  deel 2 verscheen eind 2014 onder de titel Het schandaal van Venetië. Deel drie verschijnt mei 2015. Vast en zeker even nagelbijtend spannend!

Het labyrint van Venetië
Jonathan Holt
Luitingh-Sijthoff, 2013
ISBN 9789021808611
€ 19,95 (paperback)
€ 14,99 (ebook)

Bestel Het labyrint bij bol.com

Bestel het ebook hier 



               Venetie_Boeken_Schandaal_van_Venetie.jpg
Het schandaal van Venetië is deel 2 van de Carnivia trilogie. 

Een Amerikaans meisje wordt gekidnapt in Venetië. Op Carnivia.com verschijnt ze in een angstaanjagend filmpje. Wie hebben haar ontvoerd en wat is de achterliggende boodschap?

Kat Tapo, kapitein van de carabinieri, en Holly Boland, tweede luitenant van het Amerikaanse leger, werken samen in een race tegen de klok om haar te bevrijden. Hoe meer ze ontdekken, hoe duisterder de zaak wordt - net zo troebel als het water in de kanalen van Venetië. Een smerig geheim van machtige mannen dreigt aan het licht te komen.


Het schandaal van Venetië is een actuele thriller over mensenrechten en omstreden verhoortechnieken die wereldwijd worden toegepast door de Amerikaanse overheid.

Het schandaal van Venetië
Jonathan Holt
Luitingh-Sijthoff, 2014
ISBN 9789021808635
€ 19,95 (paperback)
€   7,99 (ebook)

Bestel Het schandaal van Venetië bij bol.com

Bestel het ebook hier          

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...