piazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-carnavalvenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcovenetie-piazza-san-marco-wintercanal grande venetievenetie

Dans van de doden - De schaduw van Lucifer

Het is carnaval in Venetië, maar Teresa Lupo is met een ander doel in de stad: haar tante Sofia is verdwenen. Er lijken geen aanwijzingen te zijn tot het moment dat Teresa de wijk Dorsoduro bezoekt en in aanraking komt met een man die het masker van de Pestdokter draagt.

Venetie_Boeken_Dans_van_de_doden1.jpgDe zaak wordt complexer als er brieven opduiken waarin hints worden gegeven naar het Venetiaans verleden. Zijn ze verzonden door Sofia zelf? Of door haar ontvoerder? Of is er iemand die Teresa wil helpen het raadsel op te lossen?

Dans van de doden
David Hewson
De Fontein, 2012
ISBN 9789026133404
€ 14,25 (paperback)
€   9,99 (ebook)


Bestel het ebook bij bol.com


   


 
 

Venetie_Boeken_Dans_van_de_doden2.jpgNog een Venetiaanse thriller van David Hewson: De schaduw van Lucifer

Daniel Forster heeft een zomerbaantje in de bibliotheek van een verzamelaar en raakt betoverd door het verleidelijke Venetië. Wanneer hij er door zijn werkgever op uit wordt gestuurd om een viool te kopen van een dief, zet hij een kettingreactie van geweld en bedrog in gang.

Hij komt terecht in een politieonderzoek en in een wervelwind die draait om een mooie vrouw, een mysterieus palazzo en een eeuwenoude verloren gewaande partituur. Zonder dat hij het beseft, volgt Daniel met elke stap de voetsporen van een andere jongeman, die in 1733 oog in oog kwam te staan met een moordenaar. Twee verhalen van passie komen samen en slepen je mee van een geniaal wonderkind en genadeloze moordenaar naar een schitterend crescendo.

De schaduw van Lucifer
David Hewson
De Fontein, 2011
ISBN 9789026128622
€ 14,25 (paperback)
€  9,99 (ebook)

Bestel het ebook van De schaduw van Lucifer bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...