venetie-carnavalvenetie-piazza-san-marcopiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-gondelscanal grande venetievenetie

De Groene Reisgids Weekend Venetië

De Groene Reisgids Weekend Venetië is dé driesterrengids voor een geslaagde citytrip naar Venetië. Voor wie slechts één compacte stadsgids in zijn tas wil stoppen en toch geen enkele bezienswaardigheid of topadres in de lagune-stad wil missen.

Venetie_Boeken_Michelin_Groene_Reisgids_WeekendElk hoofdstuk heeft een eigen kleur, zo vind je feilloos de informatie die je zoekt. Praktische inlichtingen staan in het groene deel, de beste adressen in het turkoois, tips om Venetië te bezoeken vind je in het oranje hoofdstuk en de teksten met achtergrondinformatie staan in het fuchsia hoofdstukje.

Een duidelijke sterrenquotering laat in een oogopslag zien wat je niet mag missen in Venetië. Elk hoofdstuk is samengesteld door een lokale expert of een doorgewinterde Michelinauteur. Met een uitneembare stadsplattegrond waarop alle restaurants en hotels zijn aangeduid die in de gids staan beschreven. 


De Groene Reisgids Weekend Venetië
Lannoo, 2018
ISBN 9789401448871
€ 11,99

Bestel De Groene Reisgids Venetië bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige Venetië in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in Venetië.