venetiecanal grande venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-piazza-san-marcovenetie-carnaval

Je eigen appartement in VenetiŽ

Als je met partner of gezin of een groep vrienden of vriendinnen VenetiŽ wilt bezoeken is een eigen appartement de ideale manier en niet duur. Een eigen appartement is gezellig en biedt meer mogelijkheden dan een hotelkamer. Luxe, prijs en ligging kan je zelf bepalen. Neem een kijkje bij het aanbod van Wimdu en vindt de perfecte accommodatie voor jouw verblijf in VenetiŽ!

Het hebben van een eigen appartement of kamer is goed wanneer je langer in VenetiŽ wilt blijven en je toch ook van de luxe wilt genieten een eigen plek te hebben. Je hebt hier de mogelijkheid om een keertje gezellig thuis te eten en weg van de drukte op de straat op je balkon te genieten van de geluiden en de sfeer van VenetiŽ. Er zijn veel speciale plekjes in de authentieke wijk Cannaregio of dichtbij de bezienswaardigheden en musea van VenetiŽ waar jij je droomappartement voor een paar daagjes kan bewonen.

Wimdu biedt de mogelijkheid om goedkoop en snel een appartement of kamer in VenetiŽ te vinden. Je kan meegenieten van de Italiaanse cultuur en een appartement of kamer huren bij echte Venetianen thuis. Je krijgt vaak de beste tips van de locals. Zij hebben zich bewust aangemeld op de website van Wimdu en zijn dus enthousiast en goed voorbereid op nieuwe tijdelijke bewoners.

Venetie_wimdu-appartement

Single
Ga je alleen op reis en wil je VenetiŽ op een Italiaanse manier beleven? Boek dan een privť kamer of een B&B bij Wimdu. Je verblijft bij een inwoner thuis die jou gegarandeerd de stad wil laten zien. Geniet van VenetiŽ als een echte Venetiaan en kom op plaatsen waar de gemiddelde toerist niet komt.

Wimdu
Wimdu is een soort van intermediair voor accommodaties verspreidt over de leukste steden in Europa. Bij Wimdu kun je terecht voor appartementen, bed & breakfasts en vakantiehuizen die je van lokale inwoners of ondernemingen huurt. Zo kun je terecht komen in een luxe appartement, een romantische B&B of een ruim en goedkoop vakantiehuis in VenetiŽ. Wimdu heeft op heel veel plekken goede accommodaties. Van Parijs tot New York en van VenetiŽ tot Sevilla zijn de appartementen en andere accommodaties te boeken.

Venetie_appartement-wimdu

Bij Wimdu betaal je vaak minder voor een ruim appartement in VenetiŽ dan je voor een krappe hotelkamer in deze lagune-stad zou betalen. Voor dat geld heb je dan ook nog eens meer privacy, rust en bijzondere ervaringen. Het grote assortiment wat Wimdu aanbiedt aan verschillende vakantiehuizen en appartementen in VenetiŽ maakt het zo dat er voor vrijwel iedereen iets gepast te vinden is. Qua budget wordt redelijk laag ingezet maar er is natuurlijk ook wat meer luxe te vinden.

Wimdu biedt wereldwijd meer dan 150.000 appartementen, vakantiehuizen en B&Bís aan. Op de website van Wimdu vind je ook duizenden ervaringen en beoordelingen van reizigers die je voor zijn geweest in het huren van accommodaties.

Venetie_wimdu-appartement

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...