canal grande venetievenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcovenetievenetie-carnavalpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demol

Camping Fusina

Camping Fusina ligt aan de monding van het Brenta-kanaal, recht tegenover het prachtige centrum van VenetiŽ. Waterbussen (vaporetti) vertrekken elk uur vanaf het station vlakbij de camping en varen in 20 minuten naar station Zattere in VenetiŽ.

Venetie_camping-fusina

Camping Fusina is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar VenetiŽ en het Lido-strand, maar ook naar andere mooie steden als Padua en Treviso. De camping biedt ruime en schaduwrijke staanplaatsen voor tenten en caravans. En je kunt er mobile homes en stacaravans huren, met uitzicht op VenetiŽ...

Venetie_Fusina_01.jpg

Camping Fusina beschikt over een restaurant, bar en supermarkt. Het entreegebouw en het restaurant zijn ontworpen door de beroemde Italiaanse architect Carlo Scarpa. De sanitairgebouwen zijn onlangs gerenoveerd. Er zijn tevens ligplaatsen voor boten.

Camping Fusina
Via Moranzani 93, Fusina-VenetiŽ

Venetie_Fusina_02.jpg

Venetie_fusina-3

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.