venetie-piazza-san-marcovenetievenetie-carnavalvenetie-gondelspiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolcanal grande venetievenetie-piazza-san-marco-winter

Camping Union Lido - vakantieparadijs aan de Adriatische kust

Wie op zoek is naar een Italiaanse topcamping met veel luxe voorzieningen vlak bij VenetiŽ is op camping Union Lido aan het juiste adres. Op dit vakantieparadijs aan de Venetiaanse kust vind je niet minder dan 8 restaurants, 11 buffetbars, 25 winkels, 2 waterparken, een wellnesscentrum, een natuurpark met wandelpaden en een sportpark...

Camping Union Lido ontvangt liefhebbers van een vakantie in de open lucht van allerlei nationaliteiten. De camping is gelegen aan de Venetiaanse kust van Cavallino, tussen VenetiŽ en Jesolo. Union Lido biedt zijn eigen gasten een kilometer lang privťstrand. Het strand is brandschoon en daarom ook gecertificeerd door de Foundation for Environmental Education (FEE). Je herkent dit aan de blauwe vlag op het strand. Bovendien zijn er gezellige restaurantjes aan het strand. Duik ook eens in de Adriatische zee, een spectaculaire ervaring!

Venetie_Union_Lido_02.jpg

Actievelingen kunnen hun hart ook ophalen op camping Union Lido zelf, want er zijn verschillende sportvelden voor alle soorten van sport. Wifi beschikbaar (tegen betaling). Er is een heuse dogcamp, waar allerlei voorzieningen zijn voor uw hond. Union Lido biedt vermaak voor jong en oud. Kinderopvang is er bijna de klok rond. Een professioneel animatieteam verzorgt onder meer spelletjes, wedstrijden, optredens in het theater, verkleedfeesten, (mode)shows en artistieke workshops. Ook is er een miniclub. Voor ieder wat wils dus!

Waterpark
Voor de kinderen is er een gloednieuw speelparadijs met veel attracties zoals een achtbaan, een minicarbaan, een minigolfbaan in junglestijl, een speelhal en de 'River Ride' waarbij je in een grote boomstam door het water splasht! Het waterpark is vernieuwd en uitgebreid met een spectaculair golfslagbad, dus nog meer speelplezier op de glijbanen en speeltoestellen. Bij het waterpark vind je een restaurant en bar. Heel dichtbij is ook een speelparadijs (tegen betaling). Loopafstand naar het strand is circa 10 minuten lopen. Het tweede zwembad-complex ligt op 15 minuten lopen. Wil je eens een dagje bijkomen van alles, ontspan dan heerlijk in het wellnesscentrum van camping Union Lido.

Honden
Nieuw in 2016 is het Dog Camp. Een speciaal gedeelte van Union Lido bestemd voor gasten met honden. Met een veterinaire dienst, honden-wellness, DOG-bar en een prachtig, afgebakend gedeelte van het strand met allerlei voorzieningen voor de viervoeters.

VenetiŽ
VenetiŽ en de eilanden van de lagune zijn zeer eenvoudig† te bereiken per bus en boot. Met de bus sta je in 10 minuten en met de boot in 30 minuten op het San Marco plein in VenetiŽ! Voor bezoeken aan de andere steden in Veneto kun je op camping Union Lido terecht voor inlichtingen over excursie organiserende bureaus. Op de camping zelf zijn fietsen te huur, maar dit is ook mogelijk in de directe omgeving. Union Lido Park & Resort zorgt al 60 jaar voor de vakantie van miljoenen personen! Een ding is zeker: op camping Union Lido zul je een topvakantie hebben!

Boek een verblijf op Camping Union Lido via Suncamp

Camping Union Lido
Via Fausta 258, Cavallino-Treporti

Venetie_Union_Lido_04.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.