venetie-gondelscanal grande venetievenetievenetie-carnavalvenetie-piazza-san-marcopiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-winter

Camping Marina di Venezia

Camping Marina di Venezia is een schitterende, luxe camping dicht bij VenetiŽ. De grote camping ligt direct aan de Adriatische Zee en beschikt over een privťzandstrand. Hier kun je ligbedden en parasols huren en heerlijk genieten van de zon en uitrusten van een dagje VenetiŽ.

Waterpark en animatie
De vele en goede voorzieningen van Camping Marina di Venezia maken dat je niets tekort komt! De blikvanger van Camping Marina di Venezia is AquaMrianaPark, het schiiterende waterpark met diverse zwembaden, glijbanen, enorme speeltoestellen, fonteinen en jacuzzi's. Ook de uitgebreide animatie zal goed in de smaak vallen, want vanaf Pasen is er voor iedereen wat te doen op Camping Marina di Venezia. De kinderen kunnen met Pasen genieten van een speciaal programma. De rest van het seizoen zijn er shows, muziek, sportieve activiteiten, musicals en meer! Voor kinderen van 5 tot 9 jaar en van 10 tot 12 jaar zijn er aparte clubs. Lekker spelen kunnen de kleintjes in de speeltuin met springkussen.

Venetie_marina_di_venezia_02.jpg

Overige voorzieningen op deze grote en luxe camping: drie restaurants, diverse winkels, bars, sportvelden en er rijdt zelfs een treintje de camping rond. In de bossen op de camping is een natuurtocht uitgezet met naambordjes van de diverse planten en bomen. Camping Marina di Venezia hanteert de 'denk groen' filosofie en wil de omgeving beschermen en energie sparen.

Omgeving
In de omgeving van Camping Marina di Venezia liggen diverse leuke eilandjes met ieder hun eigen bezienswaardigheden, maar de grootste trekpleister is natuurlijk VenetiŽ! Een bezoek aan VenetiŽ mag je niet overslaan tijdens een verblijf op deze camping. Het historische centrum is erg mooi. Verken de vele kanalen via een gondeltocht en bekijk het beroemde San Marcoplein. De haven waar de boten naar VenetiŽ vertrekken ligt 2 km. van de camping. Tijdens het hoogseizoen (juli, augustus) rijdt er elk half uur een shuttle-bus tussen de camping en de haven. Een boottocht naar het Piazza San Marco duurt 30 minuten.

Kom je tussen 1 juni en 7 augustus met het vliegtuig naar camping Marina di Venezia? Geen probleem, met de speciale busdienst ben je zo op uw bestemming. De bus rijdt heen en terug van de camping naar de vliegvelden Treviso-Canova en VenetiŽ-Marco Polo.

Boek een verblijf op camping Marina di Venezia via Suncamp

Camping Village Marina di Venezia
Via Montello 6, Punta Sabbioni

Venetie_marina_di_venezia_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.