venetie-piazza-san-marco-wintervenetie-carnavalpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marcovenetiecanal grande venetievenetie-gondels

Camping Ca'Savio

Camping Ca'Savio ligt direct aan het strand van de Adriatische Zee, op maar 30 minuten van VenetiŽ. Het plaatsje Ca'Savio ligt op het uiterste puntje van de lange landtong rond Cavallino, die de lagune van VenetiŽ afsluit van de zee. Je kunt vanaf de punt van het schiereiland Punta Sabbioni (2 km van de camping) heel gemakkelijk met de boot naar VenetiŽ of een van de eilanden in de lagune: Murano, Lido di Venezia, Burano of Torcello.

Bij Camping Ca'Savio staat het plezier in kamperen voorop. De camping ligt op een erg mooie plaats, in een natuurlijk, mediterraan pijnbomenbos op een kampeerterrein vol bloemen. En natuurlijk de heerlijke stranden van de Adriatische Zee op loopafstand.

Venetie_CaSavio_01.jpg

Alsof dat niet genoeg is, zijn er voor de zoetwaterliefhebbers maar liefst 4 buitenzwembaden. Pijnbomen en verschillende soorten populieren geven schaduw op de ruim, afgebakende kampeerplaatsen van camping Ca'Savio. Alle voorzieningen op de camping zijn prima in orde. Bijzonder is dat er ook veel aandacht is voor het milieu.

Venetie_camping-ca-savio-speeltuin

Er is veel te doen op de camping, bijvoorbeeld excursies en filmavonden. In het restaurant worden traditionele pizzaís gebakken in een echte steenoven. Daarnaast vind je op de camping ook een snackbar, bar en ijssalon. De kleintjes kunnen druk in de weer onder begeleiding van het animatieteam: spelen met vriendjes, wedstrijden, een speeltuin, de miniclub. En natuurlijk zijn er lekker veel sportvoorzieningen op camping Ca'Savio, zodat je een lui dagje aan het strand kunt afwisselen met wat sportieve activiteit.

Boek een verblijf op Camping Ca'Savio via Suncamp

Boek een verblijf op Camping Ca'Savio via de ANWB (Pharosreizen)

Camping Ca'Savio
Via di Cŗ Savio 77, Cavallino-Treporti

Venetie_camping-Ca-Savio-zwembad
Venetie_camping-ca-savio-strand

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.