venetie-carnavalvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-gondelspiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetievenetie-piazza-san-marcocanal grande venetie

Camping Tahiti Village

Tahiti Village is een Italiaanse topcamping. Deze camping heeft alles voor een geweldige vakantie! Op 800 meter afstand ligt de Adriatische Zee. Je hoeft deze afstand echter niet te lopen, want je kunt ook mee met het treintje dat heen en weer pendelt tussen de camping en het zandstrand. De zee is ook voor kleine kinderen leuk omdat het strand er langzaam in afloopt.

Op camping Tahiti Village vind je drie prachtige zwembaden.†Naast een olympisch bad om heerlijk baantjes te trekken zijn er twee tropische zwemparadijzen beschikbaar. Deze zijn onder meer voorzien van watervallen, palmbomen, rotsen en verkwikkende baden. Rondom het zwembad kun je op een ligstoel van de zon genieten.

Venetie_Tahiti_01.jpg

Een nieuw initiatief op de camping is ĎTahiti is movingí. Dit betekent dat je tijdens je vakantie het gevoel van vrijheid kunt ervaren terwijl je aan het sporten bent in de openlucht, midden in de natuur. Dit kan door fietsen, Nordic Walking, paardrijden, zeilen of fitness.

In strandbar 'Bar Bagno Tahiti' vinden regelmatig feestjes, wedstrijdjes en kinderspelletjes plaats. Het animatieteam zorgt in het hoogseizoen voor een dagvullend programma voor jong en oud. In Bar Disco-Pub kun je terecht voor een versnapering. Je kunt niet alleen genieten van activiteiten op de camping (zoals optredens en shows), maar Tahiti Village regelt ook uitjes en excursies. In het luxe wellnessdorp 'Thermae Oasis' kom je helemaal tot jezelf. Dit mag je zeker niet overslaan als u op camping Tahiti Village verblijft!

Naast deze voorzieningen vind je op camping Tahiti Village ook een supermarkt met ruim assortiment, zelfbedieningsrestaurant, pizzeria, ijssalon, een fitnesscentrum en een kiosk met kranten en tabakswaar. De omgeving heeft ook veel te bieden: ga eens naar VenetiŽ, Ravenna, San Marino, Ferrara of boek een natuurexcursie naar het Parco del Delta. Er zijn ook diverse themaparken in de buurt.

Boek een verblijf op camping Tahiti Village via Suncamp

Camping Tahiti Village
Viale Libia 133, Lido delle Nazioni

Venetie_Tahiti_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ