venetie-piazza-san-marcocanal grande venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondelsvenetievenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-carnaval

Camping San Francesco

Camping San Francesco ligt in een prachtig pijnbomenwoud pal aan zee in de baai van VenetiŽ. Caorle ligt ongeveer halverwege de steden VenetiŽ en Trieste aan de Adriatische Zee. Het privť-strand van camping Centro Vacanze San Francesco is een prachtige plek voor zonaanbidders.

Camping San Francesco heeft ook een zwemparadijs met maar liefst vier zwembaden en een aquaparadijs (niet bij de prijs inbegrepen). Daarnaast biedt de camping talrijke sportfaciliteiten, waaronder een duikschool en een nieuw fitnesscentrum. Voor liefhebbers van balsporten zijn er nieuwe velden voor voetbal en de traditionele Italiaanse sport bocce. Voor de kinderen is er een miniclub en een heus speeldorp met springkussens, ballenbak en nog veel meer.

Venetie_San_Francesco_01.jpg

Animatie
Het animatieteam van camping San Francesco zorgt op het gehele kampeerterrein voor vermaak, ook op het strand!† Ďs Avonds zijn er voorstellingen, cabaret, partyís, entertainment, dans en disco. In de dansschool kun je† lessen salsa, merengue en mambo volgen. De swingende dansstijlen kunnen 's avonds op het podium getoond worden. In de drie restaurants van camping Centro Vacanze San Francesco, waarvan een aan zee, kun je heerlijk eten en drinken.†

Omgeving
In de buurt van camping San Francesco kun je golfen en paardrijden. In de nabije omgeving kun je genieten van de schitterende natuur rond de lagune van VenetiŽ en het prachtige schiereiland Grado. U kunt met de boot rechtstreeks naar het centrum van het prachtige VenetiŽ, veel makkelijker en mooier dan met de auto.

Boek een verblijf op Camping San Francesco via Suncamp

Centro Vacanze San Francesco
Loc. Duna Verde, Caorle

Venetie_San_Francesco_02.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...