venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolcanal grande venetievenetie-carnavalvenetie-piazza-san-marcovenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marco-winter

Camping Pra'delle Torri

Camping Pra’delle Torri ligt midden in de natuur in Caorle, in de provincie Venetië. De camping beschikt over het grootste zwemparadijs van de hele Adriatische kust. Behalve de gebruikelijke zwembaden met glijbanen kan er gezwommen worden in een Olympisch zwembad, is er hydromassage en kunt u natuurlijk heerlijk zonnen. Een klein stukje verder ligt het privéstrand van de camping dat rijkelijk is voorzien van parasols en ligbedden.

Voor hen die van een actieve vakantie houden, biedt Camping Pra'delle Torri een keur aan mogelijkheden. Zo zijn in het park speciale fitness- en mountainbike-trajecten aangelegd, zijn er diverse sportvelden, kun je  boogschieten, diverse vormen van watersport beoefenen, waaronder duiken (ook lessen) en is er een 9-holes golfbaan.  Voor kinderen valt er van alles te ondernemen. Maar vertrouw je ze liever toe aan de deskundige leiding op camping Pra’delle Torri? Ook dat kan. De ouders kunnen dan samen met medekampeerders heerlijk sporten of ontspannen.

Venetie_Pradelle_01.jpg

Na een actieve dag kun je bij een van de internetpunten uw e-mail controleren, om vervolgens een aperitiefje te drinken op het terras van een van de barretjes met uitzicht op zee en het avondeten te nuttigen in één van de zes restaurants. Na het avondeten is er keuze uit het bijwonen van muziekoptredens en cabaretvoorstellingen, dansen in de discotheek of een heerlijke wandeling. In de omgeving van de camping is ook genoeg te beleven. Er worden excursies georganiseerd naar Venetië en Verona en vergeet vooral ook het nabijgelegen kleurrijke vissersdorp Caorle niet.

Boek een verblijf op Camping Pra delle Torri via Suncamp

Centro Vacanze Pra’delle Torri
Viale Altanea 201, Caorle

Venetie_Pradelle_02.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...