piazza-san-marco-venetie-copyright stef demolcanal grande venetievenetievenetie-piazza-san-marcovenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-carnavalvenetie-gondels

Portofelice Camping Village

Op zoek naar een grote, comfortabele camping vlak bij VenetiŽ? Portofelice Camping Village is een vakantiedorp in Eraclea Mare, met een mooi strand aan de Adriatische Zee dichtbij Jesolo Lido en VenetiŽ. Ideaal voor een vakantie aan zee!

Portofelice Camping Village is veel meer dan een kampeerterrein. Alles staat in dit resort aan zee in het teken van een geslaagde vakantie voor het hele gezin. Bovendien ligt de camping ook nog eens vlak bij zee; het fraaie strand van de Adriatische Zee is gemakkelijk te voet bereikbaar. De plaatsen liggen op een mooi onderhouden terrein met veel groen en er is een prachtig zwembad met palmbomen op een eilandje. Op het complex met baden kun je niet alleen zwemmen en spelen, maar ook relaxen: er zijn watervallen, bubbelbaden en fonteinen. Het ondiepe deel voor de kleintjes is voorzien van een vrolijke paddestoel en rondom ligt een terras met ligbedden en parasols.

Venetie_Portofelice_01.jpg

Alle voorzieningen op camping Portofelice zijn van een uitstekend niveau: allerlei winkels, een prima restaurant en tal van sportfaciliteiten op een prachtig sportcomplex, zodat niemand zich hier hoeft te vervelen. Voor jong en oud is er vooral in het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma met miniclub, spelletjes, muziek en diverse optredens. Heel leuk is ook de veilige, omheinde speeltuin met trampolines, springkussens en speelkastelen.

Omgeving
Eraclea Mare ligt op een fijne plek om veel van ItaliŽ te zien. In de omgeving liggen bijvoorbeeld de traditierijke Italiaanse steden Padova, Vicenza, Verona en Treviso. En uiteraard de toeristische trekpleister VenetiŽ en het pretpark Aqualandia. Voor het echte ItaliŽ moet je beslist de lokale markten in de buurt eens bezoeken!

Boek een verblijf op Camping Portofelice via Suncamp

Portofelice Camping Village
Via dei Fiori 15, Eraclea Mare

Venetie_Portofelice_02.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ