venetie-carnavalcanal grande venetievenetievenetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marco

Camping Cavallino

Camping Cavallino ligt aan het strand van de Adriatische Zee, in de Golf van VenetiŽ. Het kampeerterrein van camping Cavallino ligt verscholen in een natuurpark met dennen en olijfbomen, dichtbij het brede zandstrand.

Terwijl de kinderen plezier maken in het water of het zand op het lange en brede zandstrand, kun de ouders ongestoord genieten van de zon. Camping Cavallino zelf biedt veel moois. Het kampeerterrein beschikt over mooie groenvoorzieningen, zodat de meeste plaatsen aangenaam in de schaduw liggen.

Venetie_Cavallino_01.jpg

Je kunt op deze camping met uw eigen tent, caravan of camper kamperen, maar ook kiezen voor comfortabele stacaravans voor maximaal 6 personen. Er is nieuw, zeer verzorgd sanitair op de camping. Honden zijn toegestaan op het kampeerterrein van camping Cavallino en op bepaalde delen van het strand.

Camping Cavallino organiseert regelmatig allerlei leuke activiteiten voor jong en oud en er zijn fijne voorzieningen zoals een zwembad met kleuterbad, een restaurant, pinautomaat en winkel. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam een programma dat, onder andere, bestaat uit een miniclub, strandspelen en sporttoernooien.

Venetie_camping-cavallino_strand

Het toeristische stadje Cavallino ligt op een steenworp afstand van de camping. Maar een tochtje met de boot naar VenetiŽ is uiteraard eveneens aan te raden! Een fietstocht door de omgeving is ook leuk. Je kunt fietsen huren op de camping.

Boek een verblijf op Camping Cavallino via Suncamp

Boek een verblijf op Camping Cavallino via de ANWB (Pharosreizen)

Camping Cavallino
Via delle Batterie 164, Cavallino-Treporti

Venetie_camping-Cavallino-speeltuin

Venetie_Cavallino_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ