venetie-carnavalvenetievenetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcocanal grande venetie

Camping Sant'Angelo

Camping SantíAngelo ligt op een groot terrein vol pijnbomen, direct aan de Adriatische Zee. De camping ligt op de smalle strook land bij Lido di Jesolo, die de lagune van VenetiŽ afsluit van de zee. Vlak bij de camping, aan het einde van het schiereiland, vertrekken de boten naar VenetiŽ.

Het hart van camping Sant'Angelo wordt gevormd door het waterpark, met verschillende zwembaden en glijbanen. Speciaal voor de allerkleinsten is er een bad met kleine glijbanen. Aan de bar aan het water geniet je van een cocktail in de schaduw.

Venetie_Sant_Angelo_02.jpg

Je kunt natuurlijk ook lekker zonnen op het privťstrand van de camping en zwemmen in de Adriatische Zee. Zeer bijzonder is de prachtige rozentuin op het campingterrein, waar je in een parkachtige omgeving heerlijk tot rust kan komen. Er is geen enkel gevaar dat gasten zich hier gaan vervelen. Het animatieteam zorgt voor een activiteitenprogramma (excursies, toernooien, schatzoeken, shows en nog veel meer) voor jong en oud van ís ochtends vroeg tot ís avonds laat.

Camping SantíAngelo is een echte familiecamping. Voor groepen jongeren heeft de camping minder te bieden en gezien de vele kleine kinderen op deze camping stelt de campingdirectie de aanwezigheid van groepen jongeren ook niet echt op prijs. Je kunt hier gebruik maken van alle sportvelden en is er een zeilschool. Ook zijn er fietsen te huur.

Omgeving
Door de vlakke streek rond Jesolo en VenetiŽ kun je heerlijk fietsen. Een echte aanrader zijn de grindpaden langs de lagunes bij Cavallino. Ze zijn erg rustig omdat er hooguit een paar bewoners van de streek met de auto mogen komen. Met de auto kunt u vanaf de camping diverse dagtochten maken naar bijvoorbeeld Verona, Padova en natuurlijk VenetiŽ. Neem naar VenetiŽ de boot vanaf Punta Sabbioni, een unieke belevenis en je komt aan op loopafstand van het San Marcoplein, midden in de stad!

Boek een verblijf op Camping Sant'Angelo via Suncamp

Camping Sant'Angelo
Via Francesco Baracca 63, Cavallino-Treporti

Venetie_Sant_Angelo_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...