canal grande venetievenetie-carnavalvenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcopiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie

Camping Italy

Camping Italy is een gemoedelijke en knusse camping, ingebed op het groene schiereiland van Cavallino tussen bekende plaatsen als Lido di Jesolo en Punta Sabbioni. Op Camping Italy ben je maar 40 bootminuten verwijderd van Venetië.

Camping Italy is een echte familiecamping, heel mooi en rustig gelegen direct aan een fijn zandstrand. Als gast van Camping Italy mag je gebruikmaken van de faciliteiten van de naastgelegen supercamping Union Lido. Via de boulevard loop je zo naar dit vakantieparadijs. je kunt hier dus ook gebruikmaken van het grote buitenzwembad en speelparadijs.

Venetie_Italy_02.jpg

Op Camping Italy is een zwembad voor volwassenen en een voor kinderen. Beide zwembaden zijn verwarmd in het laagseizoen. Op de camping kun je ook terecht voor sportactiviteiten zoals strandvolleybal, fitness, tafeltennis en minigolf (tegen betaling). Fietsen zijn te huur op de camping, maar ook daarbuiten.

De animatie van Camping Italy zorgt voor aantrekkelijk vertier en voor de kleintjes is er de Miniclub en een speelplaats. Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar de supermarkt op camping Italy. Uitgebreid eten kan in het restaurant met pizzeria op de camping. Er is ook een terras met een heuse strandbar, een winkel met camping- en strandartikelen en zeer verzorgd sanitair. Het vriendelijke personeel van camping Italy zorgt voor de finishing touch en de warme sfeer.

Omgeving
Uiteraard is een boottocht naar Venetië een must, wellicht ook naar een van de eilandjes in de lagune, zoals bijvoorbeeld Murano, met de unieke glasblazerijen. Vanuit Punta Sabbioni, op 5 km afstand, vertrekt de veerboot naar Venetië. Bezoek ook eens het historische kustplaatsje Caorle. 

Boek een verblijf op Camping Italy via Suncamp

Camping Italy
Via Fausta 272, Cavallino

Venetie_Italy_01.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over Venetië