venetievenetie-piazza-san-marcocanal grande venetievenetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondelsvenetie-carnaval

Camping Waikiki

Camping Waikiki ligt in de groene pijnboombossen van Lido di Jesolo, aan de kust even ten noorden van VenetiŽ. Het is een mooie, nette camping die veel sfeer uitstraalt. De camping ligt direct aan het strand van de Adriatische Zee en is een perfecte thuisbasis voor een geslaagde vakantie met het hele gezin.

De staanplaatsen op Camping Waikiki zijn keurig aangelegd en van elkaar gescheiden door hagen. Je kan er ook een stacaravan voor maximaal 5 personen huren. Het bruist van de activiteiten op deze camping. Het entertainmentteam verzorgt, voor wie dat leuk vindt, vrijwel dagelijks activiteiten zoals spelletjes en wedstrijden.

Venetie_Waikiki_01.jpg

Camping Waikiki beschikt over zwembaden, sportvelden, restaurant-bar, supermarkt en een compleet ingericht fitnesscentrum. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin waar ze ongetwijfeld snel nieuwe vriendjes zullen maken. Verder kun je fietsen huren op de camping en Italiaanse les of zwemles volgen.

Omgeving
In de omgeving is er veel moois te zien! Zo kun je vanaf Lido di Jesolo rechtstreeks met de boot naar VenetiŽ; je komt daar midden in het centrum aan op loopafstand van het San Marcoplein. Maar ook de monumentale steden Padua en Vicenza liggen dicht in de buurt. Wat minder cultuurrijk, maar minstens net zo leuk is Aqualandia, het waterpretpark van Lido di Jesolo. Kortom, deze camping is een geweldige plaats voor een heerlijke, zonnige strandvakantie in een van de mooiste streken van ItaliŽ.

Boek een verblijf op Camping Waikiki via Suncamp

Camping Waikiki
Viale Oriente 144, 30016 Lido di Jesolo, VenetiŽ


Venetie_Waikiki_03.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.