venetievenetie-carnavalcanal grande venetievenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcopiazza-san-marco-venetie-copyright stef demol

Boek een excursie of koop je tickets met korting!

Wil je korting op de entree van musea en attracties in VenetiŽ? Wachtrijen vermijden bij musea of de gondels, of korting op de Venice Museum Pass? Boek dan een ticket of excursie bij Ticketbar via Venetie-Nu!

Venetie_Canal-GrandeMaak je bezoek aan VenetiŽ compleet met een bezoek aan een van de vele topmusea en attracties in de stad. Ticketbar biedt kortingen en aanbiedingen op tickets en rondleidingen en de mogelijkheid om de wachtrijen bij sommige bezienswaardigheden en musea te ontlopen.

In VenetiŽ vind je enkele wereldberoemde musea met een unieke collectie, zoals het Dogepaleis (Palazzo Ducale), Gallerie dell'Accademia en het Guggenheim Museum. Met de Venetie Museumkaart krijg je korting op veel musea en exposities in VenetiŽ.

Voorbeelden van kortingen en voordelen bij het boeken van tickets via onze site:


Kijk hier voor alle kortingen en voordelen in VenetiŽ!

Venetie_cruise

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.