canal grande venetievenetie-carnavalvenetievenetie-piazza-san-marcopiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-gondels

Vaar mee met de hop-on hop-off cruise door VenetiŽ

In de meeste steden kun je tijdens een stedentrip met een hop-on-hop-off bus de bezienswaardigheden van de stad ontdekken. In VenetiŽ hebben ze geen wielen nodig voor een geweldige city-sightseeing ervaring: hier kun je mee op een hop-on hop-off cruise door de kanalen langs de highlights van VenetiŽ!

Venetie_cruise-hop-on-hop-off
Geniet van het prachtige uitzicht op VenetiŽ vanaf het water en stap uit bij een aantal belangrijke bezienswaardigheden van VenetÔe zoals Piazza San Marco en Zattere op het belangrijkste eiland. Maar ook de stranden van Lido en Murano, het prachtige eiland van de glasblazers liggen op de route van de hop-on hop-off cruise.

Tip: bestel je tickets voor de hop-on hop-off cruise vantevoren online, dan kun je in VenetiŽ meteen instappen!

Bestel hier je tickets voor de hop-on hop-off cruise

Je ontdekt de schoonheid en geschiedenis van het culturele en artistieke VenetiŽ terwijl je van stop naar stop vaart. Met haar 150 grachten en meer dan 400 bruggen, is de City Sightseeing boot een leuke manier om de hoogtepunten van VenetiŽ te ontdekken.

Venetie_cruise-hop-on-hop-off

De rode boten van Citysightseeing Venezia varen de hele dag tussen 9.30 en 17.30 uur en inclusief de start- en eindpunten in de haven van VenetiŽ (Stazione Marittima en Ferrovia Compartimentale Santa Lucia) zijn er zeven stops. Je hoeft je geen zorgen te maken over een zitplaats, met een capaciteit van 300 personen ben je verzekerd van een plekje in de boot. Hop aan boord, ontspan en geniet van ťťn van de meest romantische steden ter wereld! Een ticket is geldig voor 24 uur (kosten 20 euro) of 48 uur (kosten 27 euro).

Venetie_Murano

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ