venetie-piazza-san-marcovenetievenetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-carnavalcanal grande venetievenetie-gondels

Moord en Mysterie Tour

Tijdens de Moord en Mysterie Tour door VenetiŽ ontdek je de duistere kant van de laguna-stad. Dwaal met een deskundige gids door een donker en stil VenetiŽ...

De tocht voert door een doolhof van kleine kleine straatjes en steegjes in een donker en stil VenetiŽ. Je hoort verhalen over de executies die op het San Marcoplein werden uitgevoerd en over de onmenselijke psychiatrische inrichtingen bij de lagune waar mensen werden opgesloten.

Tip: Boek deze wandeltocht van te voren online en ga mee met deze spannende en mysterieuze tour.

Let op: deze wandeltour is tijdelijk niet te boeken!

Venetie_murder-mystery-tour

De Engelstalige gids vertelt daarnaast over de casinoís en bordelen, over het theater La Fenice en haar mysterieuze branden en natuurlijk Ďde laatste kusí van Casanova. Je hoort ook de spannende verhalen over mysterieuze voetsporen, een onthoofd lichaam, een drijvend hoofd in de grachten, vermoorde vrouwen in witte jurken en het moordenaarssteegje. Je ziet de geheime binnenplaatsen en architectonische pareltjes in de kleine en stille steegjes, zoals de indrukwekkende wenteltrap.

Venetie_murder-mystery-tour

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.