venetie-piazza-san-marco-wintercanal grande venetievenetie-gondelsvenetie-carnavalvenetie-piazza-san-marcovenetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demol

Cruise met een motorboot door Canal Grande

Maak een tour in een luxe motorboot door het Canal Grande en vaar langs alle prachtige paleizen langs het belanmgrijkste kanaal van VenetiŽ. Tijdens de City Sightseeing Cruise zie je VenetiŽ vanaf het water, een bijzondere ervaring!

Langs het Canal Grande liggen tientallen imponerende paleizein, in allerlei stijlen.† De cruise van 1 uur begint bij de kerk van Madonna della Salute, en je vaart daarna langs schitterende paleizen als Caí Venier, Caí Foscari en Caí Rezzonico.

Venetie_canal_grande

De motorboot passert de beroemde Rialto-brug en dan kun je nog genieten van het uitzicht op palazzi als Caí díOro, Caí Pesaro en Caí Vendramin-Calergi. De boot vaart terug via het Giudecca-kanaal langs de kerken van Redentore en San Giorgio Maggiore van architect Palladio.

Tip: Boek je ticket voor deze cruise met een motorboot van te voren online en je bent verzekerd van een plaats op de boot!

Bestel hier tickets voor de City Sightseeing cruise over Canal Grande

Venetie_canal-grande-venezia

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ