venetie-piazza-san-marco-wintervenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcopiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-carnavalcanal grande venetievenetie

Romantische dinercruise op een echt galjoen

Wil je echt luxe en super-romantisch een avond beleven op de grachten en kanalen in Venetië boek dan een Galeone Diner Cruise! Aan boord van de Galeone Venezione vaar je door de kanalen en de lagune van Venetië, terwijl je geniet van een exclusief diner.

Laat je meeslepen tijdens deze tocht, met een diner bij kaarslicht, inclusief heerlijke wijnen en een uitmuntende service in het prachtige authentieke interieur van het historische schip. Geniet van een heerlijk diner dat bestaat uit traditionele Italiaanse gerechten gemaakt door de uitstekende chefkok en zijn team.

Tip: bestel je tickets voor de dinercruise van tevoren online dan ben je verzekerd van een romantische avond in Venetië!

Bestel hier je tickets voor een diner-cruise op de Galeone Venezione

Venetie_galeone-diner-cruise

Aan het einde van de avond vaart de boot naar een plek waar je  een waanzinnig uitzicht hebt over het San Marcoplein en de paleizen er omheen. Het unieke landschap samen met de romantische atmosfeer op de boot maakt deze boottocht met diner tot een unieke en onvergetelijke ervaring.



Bestel hier je tickets voor een diner-cruise op de Galeone Venezione

Venetie_Galleon-Dinner-Cruise

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over Venetië