venetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-carnavalvenetievenetie-piazza-san-marcovenetie-gondelscanal grande venetie

Romantische dinercruise op een echt galjoen

Wil je echt luxe en super-romantisch een avond beleven op de grachten en kanalen in VenetiŽ boek dan een Galeone Diner Cruise! Aan boord van de Galeone Venezione vaar je door de kanalen en de lagune van VenetiŽ, terwijl je geniet van een exclusief diner.

Laat je meeslepen tijdens deze tocht, met een diner bij kaarslicht, inclusief heerlijke wijnen en een uitmuntende service in het prachtige authentieke interieur van het historische schip. Geniet van een heerlijk diner dat bestaat uit traditionele Italiaanse gerechten gemaakt door de uitstekende chefkok en zijn team.

Tip:†bestel je tickets voor de dinercruise van tevoren online dan ben je verzekerd van een romantische avond in VenetiŽ!

Bestel hier je tickets voor een diner-cruise op de Galeone Venezione

Venetie_galeone-diner-cruise

Aan het einde van de avond vaart de boot naar een plek waar je† een waanzinnig uitzicht hebt over het San Marcoplein en de paleizen er omheen. Het unieke landschap samen met de romantische atmosfeer op de boot maakt deze boottocht met diner tot een unieke en onvergetelijke ervaring.Bestel hier je tickets voor een diner-cruise op de Galeone Venezione

Venetie_Galleon-Dinner-Cruise

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...