canal grande venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetievenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcovenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-carnaval

Dagje Venetië vanaf de Venetiaanse Riviera

Een verblijf op een camping of in een hotel aan de Venetiaanse Riviera nodigt ook uit om een dag naar Venetië te gaan. Er is zoveel te bezoeken en te zien tijdens een dagje Venetië dat wij graag wat tips mee willen geven voordat je gaat.

Voor toeristen die op een camping of in een hotel in de buurt van Venetië verblijven is het absoluut de moeite waard om een dagtrip naar deze mooie stad te maken. Maar Venetië is ook een drukke en hectische stad. Parkeergarages en parkeerplaatsen zijn beperkt en duur, bezienswaardigheden liggen niet allemaal op loopafstand en bij de belangrijkste attracties op het San Marcoplein staan vaak lange wachtrijen. De Venetiaanse Riviera Dagpas biedt hiervoor een prima oplossing!

LET OP: De Venetiaanse Riviera Dagpas is NIET langer beschikbaar!

Een dagje Venetië mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie op een camping of in een hotel aan de Venetiaanse Riviera. Om zoveel mogelijk uit het dagje Venetië te halen hebben wij een programma samengesteld.

Top Attracties
Tegenwoordig is het handig om je tickets voor de top attracties in Venetië vooraf vast te leggen. Veel musea en bezienswaardigheden kom je alleen binnen als je een tijdslot gereserveerd hebt. Wij bieden een overzicht van leuke activiteiten ien attracties in Venetië.



Naar Venetië met de auto
Als je met de auto naar Venetië gaat dan kun je redelijk dichtbij het centrum parkeren. Wij raden aan om dat online alvast te reserveren zodat je niet in smalle straatjes hoeft te zoeken naar een parkeergelegenheid. Dit kan via Parclick in het Nederlands

Trein
Als jouw vakantieplek een treinstation dichtbij heeft kun je via Trainline tickets kopen in het Nederlands voor een retour naar Venetië.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige Venetië in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in Venetië.