venetie-piazza-san-marcocanal grande venetievenetie-carnavalvenetie-gondelsvenetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-winter

De mooiste foto's van VenetiŽ

De mooiste fotoís van VenetiŽ gemaakt door fotografen en medewerkers van Stedenman. Tijdens bezoeken aan VenetiŽ maken zij fotoís van de bezienswaardigheden, monumenten, gebouwen en de mooiste plekjes in VenetiŽ, de stad van de kanalen en Piazza San Marco.

Klik op een mapje en je ziet de foto's van de bezienswaardigheid of het onderwerp in VenetiŽ. Klik op een thumbnail en je ziet de foto op groot formaat.†De†foto's zijn beschikbaar voor derden om te delen of te gebruiken op (niet-commerciŽle) websites.

Voorwaarden
De voorwaarden waaraan je moet voldoen om de foto's te mogen gebruiken zijn†een naamsvermelding van de fotograaf en een verwijzing (link) naar onze site:†www.venetie-nu.nl†(of†www.stedenman.nl).†Binnenkort biedt Venetie-Nu ook de mogelijkheid om jouw fotoís van VenetiŽ en omgeving te uploaden op deze pagina!

Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.