piazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-piazza-san-marcocanal grande venetievenetievenetie-carnaval

Venetie-Nu ook op je mobiel!

Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden van VenetiŽ? Welke restaurantjes mag je echt niet missen? Welke evenementen zijn er op dit moment in de stad?

Venetie_mobielAllemaal vragen die ongetwijfeld bij je opkomen als je door VenetiŽ wandelt. Daarom hebben de makers van Venetie-Nu alle informatie van de website nu ook geschikt gemaakt voor je mobiel.

Zo kun je ter plekke, handig en snel gewoon in de schaduw van Ponte Rialto of op een terrasje op Piazza San Marco (..), alle bijzondere monumenten, musea, geheime tips en culinaire aanbevelingen opzoeken, waardoor je nog meer uit je stedentrip naar VenetiŽ haalt!

Pak je mobiel, en zoek via Google naar 'Venetie Nu' of www.venetie-nu.nl en je komt automatisch bij de mobiele versie en kunt zo genieten van alles wat Venetie-Nu te bieden heeft..!

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
01-03-2014

Fred | Ciao Suzan, als ik op mijn mobiel in het Google zoekvenster www.venetie-nu.nl tik, krijg ik meteen de mobiele site, zonder probleem... (hij veranderd dan automatisch in www.m.venetie-nu.nl). Zou moeten lukken!

01-03-2014

Suzan | Ik krijg de site niet geladen op mijn mobiel...VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ