venetie-gondelsvenetie-piazza-san-marco-wintervenetiecanal grande venetievenetie-piazza-san-marcovenetie-carnavalpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demol

Lekker luxe slapen

Wie zich helemaal in de watten wil laten leggen, boekt een van deze luxe hotels waar je met de grandeur van een Venetiaanse doge wordt onthaald.

Venetie_luxehotel-Hotel-Danieli.jpgHotel Danieli
Hotel Danieli is een legendarisch hotel op 200 meter van het San Marcoplein, met uitzicht op de lagune van Venetië. De ruime kamers zijn allemaal mooi ingericht. Het personeel biedt een niet te evenaren service. Het bekroonde Danieli bestaat uit drie aparte gebouwen die dateren uit de veertiende, negentiende en twintigste eeuw, met elkaar verbonden door overdekte bruggen. Alle kamers en suites zijn voorzien van een lcd-tv met satellietzenders, airconditioning en een badkamer in Italiaans marmer met een badjas en slippers. Sommige kamers kijken direct uit op de lagune. Het panoramisch restaurant Terrazza Danieli biedt een fantastisch uitzicht en een overheerlijk menu. In de Bar Terrazza Danieli of in de chique Bar Dandolo worden drankjes geserveerd.

Boek nu je verblijf bij Hotel Danieli

Venetie_luxehotel-Hilton-Molino-Stucky.jpgHilton Molino Stucky
Het Hilton Molino Stucky Venice ligt op het eiland Giudecca. Een voormalige meelmolen is omgetoverd tot een uniek hotel. Het Venetiaanse meesterwerk beschikt over een zwembad op het dak en de grootste spa van de stad. Alle modern ingerichte kamers zijn voorzien van chique meubelen, airconditioning, een flatscreentelevisie, een marmeren badkamer en een koffiezetapparaat. Sommige kamers kijken uit over de stad en op de gracht. Het hotel heeft diverse stijlvolle restaurants en bars. De meeste eet- en drinkgelegenheden bieden een fantastisch uitzicht over Venetië. Je kunt er genieten van klassieke streekgerechten en andere Italiaanse maaltijden, of gewoon heerlijk ontspannen met een drankje. Het zwembad is geopend van mei tot september.

Boek nu je verblijf bij Hilton Molino Stucky 

Venetie_luxehotel-Palazzina-G.jpgPalazzina G
PalazzinaG ligt in het historische centrum van Venetië, vlakbij het Canal Grande, op 700 meter van het Fenice Theater. Dit is het eerste Italiaanse hotel - en het enige in Venetië - dat ontworpen is door Philippe Starck. PalazzinaG heeft kamers met airco, een satelliet-tv en een minibar. In het gehele gebouw is gratis WiFi beschikbaar. Er is 24 uur per dag roomservice beschikbaar. In het restaurant van PG en op het Krug-terras kun je genieten van een ontspannen sfeer en op elk moment van de dag de lekkernijen proeven, die door de chef-kok bereid zijn.

Boek nu je verblijf bij Palazzina G

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over Venetië