venetievenetie-carnavalpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marcovenetie-piazza-san-marco-wintercanal grande venetievenetie-gondels

Generator Hostel Venice

Het Generator Hostel Venice is een hip budget-hotel in VenetiŽ, waar je goedkoop kunt overnachten in een stijlvol interieur.

Venetie_hotel-generator-hostel-veniceVenetiŽ staat bekend als een dure stad om te overnachten. Maar er ook zijn goedkope hostels te vinden zoals het hippe Generator Hostel Venice. Het hostel is gevestigd in een voormalig graanpakhuis en de eigenaars hebben gezorgd voor een prachtig interieur, met uitbundige mozaÔekvloeren en kroonluchters van Murano-glas.

Uiteraard heeft het hostel voor budgetreizigers een aantal slaapzalen, met stapelbedden, voor zes tot zestien personen. Voor een relatief laag bedrag kun je ook een van de 5 privťkamers boeken. Met je eigen badkamer en een mooi uitzicht op de stad. Het hostel beschikt over een gezellige lounge met open haard en een bar. Wifi is gratis.

Een klein 'nadeel' is de ligging van het hostel op Giudecca, het meest zuidelijke eiland van VenetiŽ. Je kunt het centrum van de stad van hieruit alleen bereiken met een vaporetta. Een enkeltje met deze waterbus kost 7 euro, of je koopt een voordeelpas voor meerdere dagen.

Generator Hostel Venice
Via Fondamenta delle Zitelle 86, VenetiŽ

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...