Recepten uit Venetië
Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met artisjok, gegrilde zeeduivel, maar natuurlijk ook klassiekers als tiramisu en risotto.
De gerechten in dit prachtig uitgevoerde kookboek zullen je verrassen met de smaken van de streek. Het kookboek 'Recepten uit Venetië' is een mix van recepten, restaurants, winkels en markten en is een tastbaar souvenir om thuis alle smaken opnieuw te ervaren.
Van rijst geteeld op de Povlakte tot zeevruchten, schaaldieren en vis uit de Lagune en van heerlijk bittere radicchio of artisjokken van het eiland Burano tot zachte goddelijke gnocchi. O sole mio. Inclusief 5 culinaire wandelingen door Venetië.
In de inleiding 'Magisch Venetië' vertelt de auteur hoe ze ertoe gekomen is dit boek te schrijven en hoe ze aan de recepten is gekomen; van vrienden én van Venetiaanse restauranthouders. Ook wordt ingegaan op de geschiedenis van de stad Venetië.
Recepten uit dit kookboek zijn te vinden op de receptenpagina van Venetie-Nu.
Recepten uit Venetië
Laura Zavan
Good Cook B.V., 2014
ISBN 9789461431004
€24,95
Bestel Recepten uit Venetië bij bol.com