piazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetievenetie-gondelsvenetie-carnavalvenetie-piazza-san-marco-wintercanal grande venetievenetie-piazza-san-marco

Domina

Judith Rashleigh is met succes gepromoveerd van veilinghuisassistent tot internationale kunsthandelaar. Ze mag daarbij een bloederig spoor hebben achtergelaten, haar nieuwe leven als chique galeriehouder in Venetië is alles waar ze van droomde.

Venetie_Boeken_Domina_L.S.HiltonMaar terwijl ze zich een weg onderhandelt door de Italiaanse kunstscene lijkt haar verleden haar in te halen. Na een onschuldige opmerking op een feestje beseft Judith dat iemand haar op het spoor is...

Lisa Hilton is opgegroeid in Engeland en heeft in Key West, New York, Florence, Parijs en Milaan gewoond. Tegenwoordig woont ze in Londen. Ze studeerde Engels en kunstgeschiedenis.

Domina is het vervolg op Maestra, dat in 30 landen is verschenen en waarvan de filmrechten werden verkocht aan Columbia Pictures.

Domina
L.S. Hilton
The House of Books, 2017
ISBN 9789044351392
€19,90 (paperback)
€ 7,99 (ebook)

Bestel Domina bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige Venetië in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in Venetië.