venetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcovenetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetiecanal grande venetievenetie-carnaval

TasmaniŽ - Paolo Giordano

TasmaniŽ van de in Turijn geboren Paolo Giordano is een roman over de toekomst. Een toekomst die we vrezen en waarnaar we verlangen, een toekomst die we kunnen veranderen, een waar we nog aan kunnen bouwen. †

Turijn_Boeken_Tasmanie_Paolo_GiordanoIn TasmaniŽ staat een man centraal die misschien nooit vader zal worden en die geconfronteerd wordt met twijfels en verleidingen. In zijn huwelijk zoekt hij naar evenwicht en hij is Ė net als de vrienden met wie hij is opgegroeid Ė altijd vol vertrouwen in de ratio geweest. Maar hoe ga je om met de angst en kwetsbaarheid die je overvallen wanneer je de controle op de wereld om je heen verliest? TasmaniŽ is een levendige, gevoelige roman die alleen geschreven had kunnen worden door Paolo Giordano.

Met zijn empathische, scherpe blik op het leven van vandaag in al zijn facetten Ė geloof, wetenschap, klimaat, ouderschap, liefde Ė beschrijft hij hoe wij allemaal op zoek zijn naar een plek, een TasmaniŽ, waar nog een toekomst mogelijk is.

Paolo Giordano (Turijn, 1982) studeerde in 2007 cum laude af in natuurkunde en werkte aan een project dat mede gefinancierd werd door het Istituto Nazionale di Fisica Nucleare. Voor zijn debuutroman, De eenzaamheid van de priemgetallen uit 2009 ontving Paolo Giordano vele prijzen, waaronder de Premio Strega en de Premio Campiello Opera Prima. Tijdens corona verscheen het pamflet†In tijden van besmetting.†TasmaniŽ†(2022) is Giordano's vijfde roman.†Lees ook over zijn vierde roman,†De hemel verslinden, verschenen in 2018.

TasmaniŽ
Paolo Giordano
De Bezige Bij, 2022
ISBN 9789403110028
Ä24,99 (paperback)
Ä13,99 (ebook)

Bestel TasmaniŽ bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ