piazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondelsvenetie-carnavalcanal grande venetievenetie-piazza-san-marco-wintervenetievenetie-piazza-san-marco

Wat niet verdwijnt - Donna Leon

Wanneer hij tijdens een verhoor onverwacht hardhandig uitvalt naar de verdachte, wordt commissario Guido Brunetti op verlof gestuurd. Er wordt hem opgedragen even rust te nemen, en zijn vrouw Paola stuurt hem naar een villa op Sant'Erasmo, een van de grotere eilanden in de Venetiaanse lagune.

Venetie_Boeken_Donna_Leon_Wat_niet_verdwijntBrunetti brengt er zijn dagen door in een bootje en geniet van de stilte. Alles verloopt volgens plan, tot Davide Casati, de beheerder van de villa, na een heftige storm onverwachts is verdwenen. Niemand weet waar hij is, en zelfs de vrouw die hij in het geheim bezocht, heeft hem sinds de storm niet meer gezien.

Brunetti voelt zich verplicht de verdwijning te onderzoeken, en zet zijn vakantie opzij om uit te vinden wat er gebeurd is met de man die nog maar net een vriend was geworden.

Donna Leon (1942) woonde sinds 1981 in VenetiŽ, de stad waaraan ze al in haar jeugd haar hart verloor. Tegenwoordig is een klein dorpje in Zwitserland haar woonplaats.†Met haar sociaal bewuste misdaadromans over commissario Brunetti heeft ze al miljoenen lezers voor zich gewonnen.

Wat niet verdwijnt
Donna Leon
Cargo, 2018
ISBN 9789403120607
Ä 19,99 (paperback)
Ä 12,99 (ebook)
Ä 15,99†(English)

Bestel Wat niet verdwijnt bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Order this Donna Leon in English
Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...