venetie-piazza-san-marco-wintervenetie-piazza-san-marcovenetie-gondelscanal grande venetievenetie-carnavalpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie

Aan tafel in Venetië

In dit prachtig vormgegeven kookboek staan honderd heerlijke traditionele gerechten uit Venetië. Het ultieme kookboek voor liefhebbers van de Noord-Italiaanse keuken!

Venetie_Boeken_Aan_tafel_in_Venentie_Skye McAlpineLeer hoe je deze gerechten op authentieke wijze bereidt en breng Venetië tot leven in jouw eigen keuken. Witte asperges met zabaionesaus voor de lunch, gevolgd door verse zeetong met saffraansaus en citroenrisotto en als afsluiting een overheerlijke aardbeien-wodkasorbet.  

Skye McAlpine woont al bijna haar hele leven in Venetië, waar ze van haar familie en buren op Venetiaanse wijze leerde koken. In Aan tafel in Venetië verzamelt ze alle verfijnde, kleurrijke recepten en onthult ze de geheimen van de echte Venetiaanse keuken. Van eeuwenoude klassiekers tot gerechten met de smaken van het moderne, dagelijkse leven in Venetië; deze verrukkelijke Noord-Italiaanse gerechten zijn onmogelijk te weerstaan!

Aan tafel in Venetië
Skye McAlpine
Luitingh-Sijthoff
ISBN 9789024582365

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over Venetië