venetie-gondelsvenetie-carnavalcanal grande venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetievenetie-piazza-san-marcovenetie-piazza-san-marco-winter

Duister water - Donna Leon

Duister Water is deel 29 in de serie met Commissario Brunetti in de hoofdrol en met VenetiŽ als tweede hoofdpersoon. Hij krijgt een gevaarlijke boodschap die grote gevolgen heeft voor VenetiŽ.

Venetie_Boeken_Duister_water_Donna_LeonCommissario Brunetti wordt opgeroepen aan het sterfbed van de oude Benedetta Toso. ĎZe hebben hem vermoord. Het was slecht geld, ik heb hem nog zo gezegd...í fluistert Benedetta Brunetti toe. Hij belooft de stervende vrouw de mysterieuze dood van haar man te zullen onderzoeken, die bij leven watermonsters verzamelde voor de instantie die het water van VenetiŽ controleert. Met hulp van zijn collega signora Elettra Zorzi weet Brunetti langzaam de waarheid uit een kluwen van leugens en verduistering te ontwarren, en beseft hij de omvang van de gevaarlijke boodschap die de vrouw hem toefluisterde. Een boodschap die gevolgen kan hebben voor de hele regio.

Donna Leon (1942) is grootmeesteres van de sfeervolle crime. Na vele jaren in VenetiŽ,†de stad waaraan ze al in haar jeugd haar hart verloor,†woont ze nu in Zwitserland. Met haar sociaal bewuste misdaadromans over commissario Brunetti heeft ze al miljoenen lezers voor zich gewonnen. Het Duitse ARD heeft een tv serie gebaseerd op de reeks literaire thrillers van Donna Leon.

Lees meer over Donna Leon en haar karakter Guido Brunetti in het artikel In de voetsporen van commissaris Brunetti.

Duister water
Donna Leon
Cargo, 2021
ISBN 9789403125114
Ä20,99 (paperback)†
Ä13,99 (ebook)

Bestel Duister water op bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.