venetie-gondelsvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-piazza-san-marcovenetiecanal grande venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-carnaval

De prosecco-dagboeken

De Prosecco-dagboeken van Rud van Gessel is een heerlijke feelgoodroman die zich afspeelt in de Veneto, dť prosecco-regio van ItaliŽ en waarvan VenetiŽ de hoofdstad is. Liefde en prosecco, een heerlijke ťn gevaarlijke combinatie.

Venetie_Boeken_De_prosecco_dagboeken_Ruud_van_GesselHelena, een vrouw van in de dertig met een kinderwens, is na het beŽindigen van haar relatie afgereisd naar ItaliŽ. Als de hippe influencer Wineonheels reist ze langs diverse wijnboeren om haar miljoenen volgers wereldwijd verslag te doen van de beste prosecco. Haar liefde voor wijn is net zo groot als haar passie voor de mannen die deze wijnen maken.

Voor ťťn man wordt ze gewaarschuwd: Alberico Brunatoni, die in de streek "Il prosecco dittatore del mondo" wordt genoemd, de prosecco-dictator. Hij wordt gehaat om zijn onbuigzame, trotse karakter en benijd om zijn goed verkopende prosecco. Na zijn echtscheiding heeft Brunatoni vrouwen uit zijn leven gebannen. Wanneer Wineonheels op zijn pad komt om kritische vragen te stellen over zijn controversiŽle manier van wijnoogsten, kruisen de twee de degens.

De prosecco-dagboeken
Ruud van Gessel
ISBN 9789462971981
Ä19,99 (paperback)
Ä 9,99 (ebook)

Bestel De prosecco-dagboeken bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ