canal grande venetievenetie-piazza-san-marcovenetie-gondelsvenetie-carnavalpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-wintervenetie

De vondeling van VenetiŽ

De vondeling van VenetiŽ van Amanda Dykes is een hartverwarmende historische roman over een man die, geplaagd door schuldgevoel, afreist naar het VenetiŽ van begin twintigste eeuw om te zoeken naar een zeldzaam boek waarvan hij hoopt dat het al zijn daden zal goedmaken.

Venetie_Boeken_Amanda_Dykes_De_vondeling_van_Venetie1807. Een kunstenaarsgilde ontfermt zich over een baby die in een mandje door de stille grachten van VenetiŽ drijft. De jongen, Sebastien Trovato, wordt opgevoed als hun eigen kind, maar hoe ouder hij wordt des te meer hij worstelt met vraag waar hij vandaan komt. Op zoek naar zijn verhaal moet Sebastien een keuze maken die niet alleen zijn toekomst zal veranderen, maar ook die van zijn geliefde stad.

1904. Daniel Goodman, een man geplaagd door schuldgevoel, reist af naar VenetiŽ om naar een zeldzaam boek te zoeken waarvan hij hoopt dat het al zijn fouten zal goedmaken. Met de hulp van Vittoria Bellini, een charmante en elegante Italiaanse boekverkoopster, ontrafelt hij stukje bij beetje de geheime geschiedenis van het boek, verborgen in de stenen en grachten van de oude stad.

De elegante schrijfstijl roept op krachtige wijze het historische VenetiŽ op. -†Publishers Weekly

Met De Vondeling van VenetiŽ heeft prijswinnend auteur Amanda Dykes een betoverende en ontroerende roman geschreven die je meeneemt op een onvergeeflijke reis door het oude VenetiŽ.

De vondeling van VenetiŽ
Amanda Dykes
Kok Boekencentrum, 2023
ISBN 9789029735346
Ä 23,99 (paperback)
Ä 11,99 (ebook)

De vondeling van VenetiŽ

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...