venetie-piazza-san-marco-wintercanal grande venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetievenetie-gondelsvenetie-carnavalvenetie-piazza-san-marco

Choruspas: korting op bezoek 18 kerken

Chorsus is een Erfgoedorganisatie die zorg draagt voor het beheer en de restauratie van inmiddels 18 kerken in VenetiŽ. Ook helpt zij de deelnemende kerken met het verlenen van adequate voorlichting aan kerkgangers en toeristen.

Venetie_choruspas-kerkenVoor 12 euro kan je een Choruspas aanschaffen en alle 18 kerken Ďgratisí bezoeken. Een los kaartje kost al gauw 3 euro dus heb je de Choruspas er al snel uit. En je bijdrage komt ten goede aan het werk van Chorus.

Er zijn ook allerlei kortingen op de Pas te verkrijgen. Kijk daarvoor op de website van Chorus. Hier kan je de Pas online bestellen. Op de website vind je uiteraard ook meer informatie over de deelnemende kerken in VenetiŽ.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.