venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marcovenetie-carnavalcanal grande venetievenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marco-winter

Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Stedentrip naar Venetië en geen zin om losse kaartjes te kopen voor het openbaar vervoer in de stad? Dan is de OV-kaart voor drie dagen een handig hulpmiddel! Met deze kaart heb je 3 dagen lang onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer met de vaporetto in Venetië. Bovendien is de transfer met een privé-watertaxi van het vliegveld van Venetië naar je hotel in de stad ook een optie!

Wil je relaxed en in je eigen tempo Venetië bezoeken? Dan is de Venetië Travel Card een handig hulpmiddel. Hiermee heb je drie dagen lang recht op onbeperkt gebruik van het openbaar vervoer via de vaporetto in Venetië. Met deze kaart heb je ook recht op een transfer met een privé watertaxi vanaf luchthaven Marco Polo in Venetië naar je accommodatie in Venetië (hotel, B&B, appartement of woning), of een watertaxi naar Piazzale Roma of Mestre. 

TIP: bestel de Venetië Travel Card  van tevoren online en geniet in Venetië van het gemak van een luchthaventransfer en gratis openbaar vervoer!

Bestel hier de Venetië Travel Card

Venetie_Venice-travel-card

Voordelen Venetië Travel Card


Hoe werkt de Venice Travel Card?
Bij de bestelling geef je de aankomstdatum en het aantal personen door. Bij aankomst op de luchthaven van Venetië staat een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen, je hoeft de kaart dus niet op te halen in de stad. De chauffeur brengt jou en je gezelschap met een boot naar je accommodatie, of naar Piazzale Roma of Mestre.

De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de vaporetti gebruikt. Na je reservering ontvangt je meer informatie en een overzicht van de vaporetto-lijnen in Venetië. De kaart is geldig voor drie dagen in het openbaar vervoer in Venetië. 

Venetie_Venice-card

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...