piazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marcocanal grande venetievenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-carnavalvenetie-gondelsvenetie

Capitool VenetiŽ & Veneto

Het aantal bezienswaardigheden in VenetiŽ is eindeloos. Aan de Piazza San Marco, het hart van de stad, staan de grote Basilica San Marco, die bijna niet in ťťn keer te bezichtigen is, het Dogenpaleis, winkels en restaurants.†

Venetie_Boeken_Capitool_Venetie_VenetoRomantisch en toeristisch
Geen toerist kan VenetiŽ hebben verlaten zonder een tochtje met een gondel te hebben gemaakt. Door zijn afwisselende karakter is Veneto een van de boeiendste regio's van ItaliŽ. De oude steden, elk met hun eigen historie, liggen verspreid over het schitterende landschap.

De Capitool Reisgids VenetiŽ & Veneto
In de reisgids is VenetiŽ opgedeeld in vijf wijken, met een apart deel over de Lagune-eilanden. Veneto is opgedeeld in De vlakte van Veneto, Verona en het Gardameer en de Dolomieten. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven.

Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken. Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld.

Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Capitool VenetiŽ & Veneto
Susie Boulton & Christopher Catling
Unieboek|Het Spectrum, 2023
ISBN†9789000386918
Ä 28,99

Bestel Capitool VenetiŽ bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ