canal grande venetievenetie-carnavalvenetie-piazza-san-marcovenetie-gondelsvenetievenetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demol

Wat & Hoe Reisgids VenetiŽ

VenetiŽ is een betoverende stad en het historische vlaggenschip van een grote vloot eilanden in de lagune. Om haar ware aard te leren kennen moet je eerst naar de hoofdbezienswaardigheden: Canal Grande, Piazza San Marco en Palazzo Ducale. Neem vervolgens de tijd om de pittoreske achterafstraatjes met hun verborgen pleintjes en kerken te verkennen.

Venetie_Boeken_wat&Hoe_Venetie.jpgVenetiŽ heeft een verborgen kant die alleen over water te bereiken is. Per boot kom je in een andere wereld en zie je de stad zoals het hoort: met vlugge blikken in oude huizen, afgeschermde tuinen en reparatiewerven voor gondels. Het is een van de meest geschilderde, gefilmde en beschreven steden ter wereld, en ongelooflijk mooi.

Wat & Hoe Reisgids VenetiŽ is de ideale reisgids voor een korte stedentrip naar VenetiŽ. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg in de lagune-stad. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist.†


Wat & Hoe Reisgids VenetiŽ
Kosmos Uitgevers, 2023
ISBN†9789043927253
Ä 9,99 (paperback)
Ä 6,99 (ebook)

Bestel Wat & Hoe Reisgids VenetiŽ bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.