venetie-gondelspiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marco-wintercanal grande venetievenetie-piazza-san-marcovenetie-carnavalvenetie

Crumpled City Map Venice - Soft city maps for urban jungles

Met de Crumpled City Map VenetiŽ heb je een stadsplattegrond die tegen een stootje kan. Een kaart die je kunt verfrommelen en in je tas proppen, en die gewoon nat mag worden! Handig tijdens een stedentrip naar VenetiŽ. †

Venetie_Boeken_Crumpled_city_mapDeze unieke stadskaart van VenetiŽ is gemaakt van Tyvek: een ultralichte kunststof die op papier lijkt, maar watervast is, en niet scheurt. Je Crumpled City Map weegt niets, is onverwoestbaar, je kunt er op schrijven, en hem zelfs wassen in de wasmachine!

De kaart bevat niet alleen een uitgebreide up-to-date plattegrond van VenetiŽ, maar ook een lijst met de belangrijkste straten, pleinen en metrostations. Ook bevat de kaart beschrijvingen van de hoogtepunten en attracties in VenetiŽ die je absoluut niet mag missen.

De Crumpled City Map wordt geleverd in een mooie cadeaudoos, inclusief een waterdicht zakje om je verfrommelde plattegrond toch netjes op te bergen en makkelijk weer uit je tas te vissen.

De onverwoestbare Crumpled City Maps van Palomar maken jouw bestaan in de urban jungle een stuk makkelijker.

Crumpled City Map Venice
Palomar
Mo'Media, 2011
ISBN†9788897487098
Ä 12,19

Bestel Crumpled City Map Venice bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.