venetie-piazza-san-marcovenetievenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-gondelspiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolcanal grande venetievenetie-carnaval

Time to momo VenetiŽ

Met Time to momo VenetiŽ (voorheen 100% VenetiŽ) haal je alles uit je stedentrip! En deze nieuwe editie heeft een volledige corona-update ondergaan. Plus een gloednieuw omslag en duidelijker kaarten binnenin. Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad.†Natuurlijk wil je naar het San Marcoplein, het Dogepaleis en de Rialtobrug, en een tochtje maken over het Canal Grande.

Venetie_Boeken_Time_To_Momo_VenetieNet als kunst bewonderen in het Peggy Guggenheim≠museum of de vele kerken bezoeken. Maar we laten je ůůk genieten van heerlijke wijn, en cicchetti (Venetiaanse tapas) proeven op terrasjes, winkelen in de wijk San Marco en slenteren door de ontelbare steegjes van de stad.

's Avonds eet je in goede restaurants en drink je een spritz of Bellini op het Campo Santa Margherita. Wij nemen je mee naar alle leuke adresjes in deze magische stad. Met time to momo VenetiŽ op zak kun je 100% onvoorbereid het vliegtuig in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de ťchte highlights met je.

Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip naar VenetiŽ geniet!

Time to momo VenetiŽ
Marian Muilerman
Mo'Media, 2021
ISBN†9789493195615
Ä17,99

Bestel Time to momo VenetiŽ bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


VenetiŽ in vogelvlucht

Trekvogels vliegen over VenetiŽ