venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcovenetie-carnavalcanal grande venetievenetie-piazza-san-marco-winter

De Groene Reisgids - Noord-ItaliŽ

De Groene Reisgids Noord-ItaliŽ van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgids. VenetiŽ komt ruimschoots aan bod in het hoofdstuk over Veneto en ook de steden Padua, Vicenza, Verona en Treviso worden besproken.

Venetie_Boeken_Michelin_Groene_reisgids_Noord_ItalieOf je nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, De Groene Reisgids voor Noord-ItaliŽ wijst je de weg naar alle bijzonderheden die jouw reisbestemming te bieden heeft, op een boeiende, grondige en praktische manier.

Door de opdeling in regio's of microregio's ontdek je meteen wat je moet zien en waar je echt heen moet. Op bladzijde 1 vind je een overzicht van de regio's uit de gids en op de binnenzijde van het omslag worden de behandelde regio's in kaart gebracht.

Toeristische plaatsen en bezienswaardigheden in VenetiŽ, Milaan, Genua en Bologna krijgen een duidelijke sterrenquotering. Hierdoor kan je geen enkele 'topper' missen.
*** de reis waard
** een omweg waard
* interessant, als je in de buurt bent

In de adresboekjes vind je naast praktische informatie en tips voor activiteiten ook logeeradressen en eetgelegenheden voor ieders budget. Met kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende Michelincartografie.†

De Groene Reisgids - Noord-ItaliŽ
Lannoo, 2023
ISBN†9789401489294
Ä25,99 (paperback)
Ä14,99 (ebook)†

Bestel De Groene ReisGids bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...