venetiepiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-piazza-san-marcovenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-gondelscanal grande venetievenetie-carnaval

Capitool Top 10 VenetiŽ

Deze reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in VenetiŽ te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je hoe deze prachtige stad in ItaliŽ is ontstaan en zich op de kaart heeft gezet met behulp van mensen als Marco Polo en Vivaldi.

Venetie_Boeken_Capitool_Top_10_VenetiŽTop 10 VenetiŽ†bevat tips en praktische informatie voor tijdens je verblijf in VenetiŽ, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien van deze prachtige lagune-stad.

Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat VenetiŽ te bieden heeft. Zo zie je in ťťn oogopslag welk museum de moeite waard is en waar je kunt winkelen of uit kunt gaan.†

Deze Top 10-gids verdeelt VenetiŽ in vijf wijken:†
- San Marco
- San Polo en Santa Croce
- Dorsoduro
- Cannaregio
- Castello†

En de omgeving van VenetiŽ:
- De noordelijke lagune
- De zuidelijke lagune en het Lido
- Padua, Vicenza en Verona†

Verken de doolhoven van het†Dogenpaleis, neem een drankje in het gezellige†Campo Santa Margherita, zoek een outfit voor het jaarlijkse carnaval, ga winkelen in fraaie winkels en modeboetieksof maak een tripje naar de sfeervolle eilanden†Murano†en†Torcello.

Deze gids vervangt de Capitool Compact VenetiŽ uitgave.

Capitool Top 10†VenetiŽ
Gillian Price
Unieboek|Het Spectrum, 2018
ISBN†9789000348978
Ä13,99

Bestel deze Capitool Top 10 bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.