venetie-carnavalpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolcanal grande venetievenetie-piazza-san-marco-wintervenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcovenetie

Michelin in the pocket - VenetiŽ

In deze gloednieuwe kaartgids van VenetiŽ†speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan info over alles wat je moet zien en doen in VenetiŽ.

Venetie_Boeken_Michelin_in_the_pocket_venetieResultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone - en dus perfect in je spijkerbroek of binnenzak past - en die leest als een tweet. De plattegrond van VenetiŽ†is opgeknipt in acht verschillende wijken. Elke deelkaart heeft een uitklapbare bladzijde waarop de belangrijkste adressen staan, onderverdeeld in de rubrieken bezienswaardigheden, winkelen, eten, drinken en uitgaan.

Alle adressen hebben een korte omschrijving en zijn met de pictogrammen goed terug te vinden. Achterin vind je een beknopt overzicht met praktische informatie en een register. Deze gids is vooral bedoeld voor een stedentrip van een paar dagen.

Er worden een paar hoogtepunten benoemd en voor VenetiŽ zijn dat onder meer de Piazza San Marco, de Canal Grande, de eilanden in de lagune en het Rialto. Een gidsje dat vooral gezien moet worden als hulpmiddel bij het navigeren door de stad, inclusief acht wandelroutes.

Michelin in the pocket -†VenetiŽ
Lannoo, 2018
ISBN†9789401448901
Ä8,99

Bestel Michelin in the pocket VenetiŽ bij bol.coms† †

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venezia

Mooie beelden van Oliver Astrologo van het nog rustige VenetiŽ in de vroge ochtend en de oude ambachten die achter gesloten deuren nog altijd plaats vinden in VenetiŽ.