venetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolvenetie-carnavalvenetievenetie-gondelsvenetie-piazza-san-marcocanal grande venetie

Reisgids Capitool Compact Venetië

De formule van Capitool reisgidsen staat al jaren als een huis. De boekjes in de serie Capitool Compact hebben het handzame formaat als extra voordeel. Of je nu eersteklas reist of met een beperkt budget, De reisgids Capitool Compact Venetië biedt het beste van Venetië. Een handige reisgids voor een bezoek aan Venetië!

Venetie_Boeken_Capitool_compact_venetieLet op: deze gids is in 2017 vervangen door de nieuwe Capitool Compact Top 10 Venetië!

De reisgids verdeelt het waterrijke Venetië in vijf wijken. De rest van Veneto is onderverdeeld in drie gebieden: het noorden en zuiden van de lagune en het Lido, en Padua, Vicenza en Verona. Tientallen lijsten met hoogtepunten - de mooiste musea, de beste winkels en de gezelligste restaurants - verschaffen je alle informatie die je nodig hebt om van je stedentrip naar Venetië een onvergetelijke reis te maken.

Of je nu op zoek bent naar de leukste attracties voor kinderen, de mooiste wandeltochten of de lekkerste restaurants in Venetië, deze reisgids is een perfecte metgezel. Bovendien is er een overzicht van dingen die je beter kunt vermijden, wat je tijd, geld en irritatie bespaart.

Tips
Met behulp van de gedetailleerde kaarten en honderden foto's vind je moeiteloos de weg in de stad. Bij de besprekingen van wijken en gebieden in Venetië staan in de kantlijn tips voor hoe de dag daar door te brengen. De gids is handzaam, licht, overzichtelijk en compleet - inclusief een handige uitneembare kaart met nog meer tips.

Capitool Compact Venetië
Gillian Price
Spectrum, 2015
ISBN 9789047519270
€ 11,99 

Bestel Capitool Compact Venetië bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...