venetie-piazza-san-marcovenetievenetie-gondelsvenetie-carnavalvenetie-piazza-san-marco-winterpiazza-san-marco-venetie-copyright stef demolcanal grande venetie

Goedkoopste manier om naar VenetiŽ te vliegen

Wil je een vakantie naar VenetiŽ boeken? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken wat de goedkoopste manier is om naar VenetiŽ te vliegen. Wij zetten de informatie en handige tips op een rij.†

Luchthaven Venetie Marco Polo†
Wanneer je naar VenetiŽ vliegt, dan kun je op 2 verschillende vliegvelden aankomen. Zo kun je onder andere vliegen naar Luchthaven VenetiŽ Marco Polo, deze ligt op ongeveer 12 kilometer van de stad. Jaarlijks worden er meer dan 7 miljoen passagiers verwerkt. Op het vliegveld zijn 7 parkeerterreinen aanwezig. De aankomsthal van het vliegveld is gelegen op de begane grond.†Vanaf Luchthaven VenetiŽ Marco Polo ben je binnen ongeveer 25 minuten in het centrum van de stad met de bus. Je kunt ook met een gele lijnboot naar het centrum varen. Deze rit duurt ongeveer 1,5 uur.†

Luchthaven Treviso
Een andere luchthaven is Treviso, deze ligt ruim 20 kilometer van het centrum van VenetiŽ vandaan. Deze kleine vluchthaven wordt vooral gebruikt door low-budget vliegmaatschappijen. Op het vliegveld kun je prima een huurauto regelen. Wanneer je richting Treviso wilt vertrekken of VenetiŽ, dan kun je het beste met de Eurobus gaan.†De taxichauffeurs staan bekend om de hoge prijzen die ze vragen voor een taxirit.

Venetie_vliegen

Vlieg vanuit het buitenland naar VenetiŽ
Er zijn ook mogelijkheden om vanuit het buitenland naar VenetiŽ te vliegen. Ryanair vliegt vanuit buitenlandse steden zoals Brussel, Bremen en Niederrhein. Wanneer je goedkoop vanuit Nederland of het buitenland wilt vliegen naar VenetiŽ, kies dan voor Ryanair. Vanaf Eindhoven heb je soms al een vliegticket van om en nabij de Ä 60,00. Vanuit BelgiŽ ben je zelfs nog goedkoper uit met Ryanair. Zo kun je soms voor Ä 20,00 al heen en weer vliegen. Datzelfde geldt ook voor Bremen en Weeze.

Airberlin vliegt bijvoorbeeld naar Marco Polo, terwijl prijsvechter Germanwings juist weer vluchten aanbiedt naar Treviso. Een andere goedkope airline is onder andere Transavia.

Voordelige vliegtickets naar VenetiŽ boeken
Je kunt op diverse manieren goedkope vliegtickets naar VenetiŽ boeken. Kijk voor de leukste aanbiedingen op Tix.nl. Vergelijk de huidige prijzen en boek direct de vlucht die voor jou het meest goedkoop is.

Kijk hier voor goedkope vliegtickets naar VenetiŽ

Wil je er direct ook een accommodatie bij boeken? Geen enkel probleem, want je kunt via deze websites ook gemakkelijk een mooi hotel boeken in VenetiŽ. Een huurauto heb je niet nodig, want in VenetiŽ doe je alles te voet of met de boot.

Genieten in VenetiŽ
Maak er een leuke en ontspannen vakantie van en boek een vakantie naar VenetiŽ. Met de diverse prijsvechters zal er vast en zeker een goedkoop vliegticket te vinden zijn. Treuzel daarom niet langer, maar kies ervoor om te genieten van een Venetiaanse vakantie in het mooie ItaliŽ!

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Venetië - Venice - Venezia...

Venetie, prachtige stad aan de lagune. Met de gondels, Piazza San Marco en de Rialto-brug...